Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért párásodik a Casio...

Miért párásodik a Casio dw-6900br tipusú g shock órám?

Figyelt kérdés
Ha bemegyek a hidegről a melegbe,belül az üvege bepárásodik.Nem teljesen,de elég nagy foltban.Nem hiszem,hogy ez jót tenne az órának.Vagy az lenne a gond,hogy made in china van a hátulján?1,5 éve vettem,egy teljesen megbízható karóraüzletben.Papírjai megvannak,vigyem vissza?

2016. jan. 25. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:

"Vízállóság: 200 m"

Water resistance classification (20 bar)

Perfect for free diving without scuba gear: the watch is water resistant to 20 bar / 200 metres. The metres value does not relate to a diving depth but to the air pressure used in the course of the water resistance test. (ISO 22810)

elem volt már cserélve benne?

(márkaszaküzletben, szakszerűen, célszerszámmal lett megbontva a hátlap?)

ha NEM lett még cserélve...

mindenképpen vidd vissza a vásárlást igazoló számlával és gar. jeggyel a vásárlás helyére, és kérj javítást.

(tömítés csere)

2016. jan. 25. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:

leírás (magyar):

[link]

2016. jan. 25. 16:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem volt még elem cserélve benne.1,5 éve vettem.
2016. jan. 25. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Made in China, mert ott gyártották, nem kell betojni. Nyilván 1 éves a gari. Ha nincs hozzá érzéked, vidd el szakembehez és mondd el neki is ugyanezt (ne elemcserés/szíjállítós óráshoz, hanem valódi órásmesterhez)
2016. jan. 25. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

"A gyártó az óra szerkezetére 24 hónap azaz 2 év garanciát biztosít a vásárló részére, amelyet a vásárló az arra kijelölt óraszervizben érvényesíthet. A szervizek listáját a Garancia, és Szerviz menüpontban találja. "

pl.

[link]

stb...

casio óra márkaszervizek:

casio szerviz - Bp. váci út

casio szerviz - Mester utca

casio szerviz - Margit krt.

2016. jan. 26. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma vittem vissza,van még rajta garancia,ezért elküldték a szervízbe,tömítéscserére.Az a baj,hogy szerettem volna egy elemcserét is,mert úgy vagyok vele,hogy lehet,hogy pár hónap múlva úgyis lemerül,akkor minek vigyem megint vissza.Sajnos nem lehet elemcserét kérni,csak ha megállt az óra.
2016. jan. 26. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!