Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A laptopom nem megy az új...

Xmen2000 kérdése:

A laptopom nem megy az új akksival. Miért?

Figyelt kérdés
Van egy LENOVO R61 típusú laptopom amihez nemrég vettem egy új akkumlátort de nem működik vele:/ azt írja a gép hogy csatlakoztatva, töltődik de nem tölt és ha lehúzom róla a tápot kikapcsol. Elvittem az egyik ismerősömhöz akinek ilyen típusú a laptopja és az övé működik vele és fel is tölti. Mit tegyek ? Valami szoftveres hiba ?
2016. jan. 24. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
A gép figyeli a telepet, annak töltöttségét és sok egyéb paraméterét. Ezért olyan nehézkes az akupakk cseréje. Ha csak cellákat cserélsz is. Pláne egy másik új darab, ahol mind a 6 új. Szakszervízben talán megtudják csinálni a figyelő áramkörök újraprogramozásával.. nem egy pofonegyszerű dolog. Sokak esküsznek rá hogy merült állapotban képes újrakalibrálni magát, de én nem mernék a méregdrága újonnan vett Li-on celláimmal ilyet "játszani". Tehát szakemberhez fordulnék vele. :)
2016. jan. 31. 08:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszia a választ akkor majd bedobom egy szervízbe valamikor
2016. febr. 1. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!