Win 7-es gépem van és sajnos nem tudok bejelentkezni, mert új felhasználói fiók jött létre ami zárolva van!?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a neten, hogy csökkentettmódban kell elindítani stb, de nálam ugyanúgy bejön a bejelentkezési lap annyi külömbséggel, hogy kisebb a felbontása! Mit csinálok rosszul?2016. jan. 18. 20:00
1/1 DONIBOY válasza:
Szerintem rakd újra!
Van másik géped?
Ha igen akkor tölts le egy linux telepítőt, írd ki pendrivera(mondjuk Rufus segítségével), indíts el telepítés nélkül!
A Windows/System32 mappában találsz egy olyan .exe-t hogy sethc! Ezt nevezd át sethc2-re, majd csinálj egy másolatot az ugyanitt található cmd.exe-ről! A cmd.exe másolatát nevezd át sethc-re!
Bootolj be Windows-ról, nyomd meg 5x a Shift-et, bejön egy parancssor ablak!Ide írd be a következőt: net user (a régi felhasználóneved) (az új jelszó amit szeretnél)
Enter, majd ajánlott 1 restart, de annélkül is mennie kell!
Ha nem oldódott meg írj privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!