Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Telefonomròl letöröltem...

KBeata18 kérdése:

Telefonomròl letöröltem valamit, és nem megy rajta vamai. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Telefonom LG G2 mini, és lehetséges hogy, letöröltem egy olyat amihez kellene. Fényképet szeretnék beállítani, de ezt adja ki : "com.android.wallpapercroppe" mi a tee dő ilyenkor?

2016. jan. 15. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínüleg letörölted a gyári fényképvágó alkalmazást,amivel beállítan a háttérképet.Jobbik esetben csak letöltessz egyet és eléhozza a másik helyébe.Ha ez nem válik be,akkor nagyobb lehet a baj,de nem megoldhatatlan.Ha system app,akkor a visszarakáshoz root kell,ha GApp,akkor custom recovery.Én is töröltem le ehhez hasonló appokat,de nekem factory reset kellett...
2016. jan. 16. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!