Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyit kérhetnék érte?

Mennyit kérhetnék érte?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondolkodtam azon hogy az itthon felhalmozódott elektromos kellékekből (LED-ek, kapcsolók, kábelek, dobozok) gyártanék pár kis érdekes elektromos játékot mint például kő papír olló játékot (pár éve csináltam egyet ami működik is). Az ilyen otthon készített eszközökért, kreálmányokért mennyi lenne az az összeg szerintetek vaterán és a többi eladós oldalon ami nem nem is túl magas de azért hozna is egy kicsi profitot? Nem a meggazdagodás a célom csak csupán az hogy egy kis zsebpénzt szerezzek. De persze nem is szeretném piti alacsony áron eladni mert akkor meg nekem nem éri meg dolgozni vele. Ezzel kapcsolatban kérnék ötleteket, ti mennyit adnátok egy egy ilyenért? (Félreértés ne essék, itt most a gyakorikérdéseken nem célom az eladás, reklámozás, csupán információszerzés gyanánt tettem fel ezt a kérdést!)

További szép estét! 17f

2016. jan. 14. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Osszeadod az alkatreszek erteket, rateszed a munka oradijat es meg is van az eredmeny.
2016. jan. 14. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyesmit inkább kit-ben, egységcsomagban vásárolnak,

a megépítés élménye a lényeg a magam csináltam érzés.

De mégis árulják készen is, pl...:

[link]

[link]

2016. jan. 15. 12:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Annyi hogy ez a játék amit csináltam ez nem igényel olyan sok alkatrészt, gyakorlatilag 6 kapcsoló és 2 lámpa na és vezeték meg egy elem, szóval KIT-et nem hiszem hogy nagyon össze tudnék állítani, de az óradíjas és az alkatrészed elgondolás nem rossz. Köszönöm az ötleteket!

2016. jan. 19. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!