Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Garancialevelet pótol a gyártó?

Garancialevelet pótol a gyártó?

Figyelt kérdés
T-mobilenál vásároltam novemberben telefont, és el hagytam a garancia levelét. Mivel a nyilvántartásban benne van a telefonnak a vásárlási ideje, illetve az alapvető garancia ideje, így ha be megyek a t-mobileba, akkor kérésre nem nyomtatnak/állítanak ki az elhagyott papír helyett másikat, hogy gyárban lehessen költségmentesen javíttatni a készüléket, ha el romlik? Előre is köszönöm.

#ganarcia
2016. jan. 7. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
A baj ott kezdodik hogy a keszuleknek van egy szeria szamja, ami nem biztos hogy megvan mashol is mint az eredeti garancialevelen.
2016. jan. 7. 13:22
 2/3 A kérdező kommentje:
az magán a dobozon is megtalálható nem? Nekem úgy rémlik, meg ezeket a telefonokat jellemzi IMEI szám is, ami alapján pontosan azonosítható az adott eszköz, és az biztosan rajta van a dobozon.
2016. jan. 7. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:

És a nem tőlük vásárolt teló dobozán ugyi nincs se széria se imei ?

Asszem nem értetted jól, tehát itt arról van szó hogy a neked eladott terméket be kell azonosítani kétely nelkül.

2016. jan. 8. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!