Help me! Wifi/Internet (?! ) Probléma. Egy nagyon okos infos segítene egy hozzá nem értő lánynak?
Hetek ota nem tudok normalisan bongeszni mert rendetlenkedik az internet vagy a wifi.Ujrainditottuk mar a routert is,de nem hasznalt.
Ma delutan 1 ota tokeletesen elneteztem a laptopomon,semmi problema nem volt.Aztan 5 perce mintha elvagtak volna a wifit.Most azt irta ki h "korlatozott".Pedig senki nem nyult semmihez!
Es altalaban ez van hogy tokeletesen megy egy pontig,aztan katasztrofa.Elofordult hogy telefonon a messenger ment de facebookot nem frissitette.
Laptopon es telefonon is van ez a problema ugyhogy nem a keszulekeimben van a hiba gondolom.A routert kene lecserelnem?
Valaki segitseeenmert megorulok es lemegy az osszes mobilnetem amig itt potyogok.:/:D
De ez egy 10 emeletes panelház xedik emeletén van.Akkor is hivjam őket?Digi net egyébként,szerintem sok lakásba van bekötve.
Update: Most újra jó.(Volt hogy órákig nem ment)
Szerintem el lett allitva a router mert valaki hozzapiszkalt.
Van hogy azt irja ki a telefonom hogy lecsatlakoztatva.
Bementem erre a 192.168 izere. Hogy kell megnezni ezt a csatorna dolgot?:)
Valahol a wifi beállításainál keresd a Chanel szót!
De előtte egy programmal meg is nézhetnéd, hogy mely csatornák a terheltek. Például: Inssider.
olyat találtam hogy Channel: 6
speedtest.net-et csináltam ( mert azt ismerem :D ) :
A ping 12 , 8.39 a letöltés és 8.11 a feltöltés. Ezek jók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!