Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Wayteq set top box működhet...

Wayteq set top box működhet kábeles digivel?

Figyelt kérdés
Analóg TV-ém van albiban, eddig Mindig TV volt használatban egy tescoban vett wayteq box-al. Most behúzták a digit. Nem hoztak boxot hozzá, mert nem feltételezték, hogy egy régi analóg TV-én fog menni. Működik így is, de mivel analóg, így 25 adással kevesebbet fog, mint amire előfizettem. Próbáltam józan paraszti ésszel, hogy a digi kábelt a set tob boxba nyomom, a boxot pedig scarton a TVbe, de nem talált semmit. Működhet mégis valahogy?
2016. jan. 3. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, az dvb-t set top box, csak a földfelszíni adások vételére képes, dvb-c set top boxra van szükséges a digitális kábeltévéhez.
2016. jan. 3. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. jan. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!