Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell beállítani a...

Hogyan kell beállítani a számítógépen azt, hogy mutassa ha kifog kapcsolni?

Figyelt kérdés
lehet nem értelmesen írtam le de remélem értitek. És azt szeretném még kérdezni,hogy hogyan növelhetném azt hogy tovább be legyen kapcsolva használat közben,töltő nélkül?

2016. jan. 2. 12:59
 1/8 Szirty ***** válasza:
2%

Az energiagazdálkodási sémánál tudod beállítani hogy hány százalékos töltöttségnél küldjön figyelmeztetést.

Az akkumulátoros üzem úgy növelhető hogy energiatakarékos módba állítod (teljesíytmény centrikus helyett).

A lehető legkisebbre veszed a háttérvilágítás fényerejét és a lehető legkevesebb erőforrás igényes programot futtatsz a lehető legrövidebb ideig.

Lehetőleg nem használod az optikai meghajtót (ha van) és beállítod a HDD automatikus kikapcsolását is.

Nem használsz WiFi-t és kikapcsolod a bluetooth adaptert (ha van).

Vagy veszel új akkut ha a régi már gyenge.

2016. jan. 2. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi! :) és azt tudja valaki hogy miért kapcsol ki a laptop 75%-nál ha az van beállítva hogy 5 perccel előtte kapcsoljon ki? vagy az aksi eleve gagyi? :)
2016. jan. 2. 19:30
 3/8 Szirty ***** válasza:
2%
Előfordulhat hogy rossz az akku. Azokra jellemző, hogy kisüléskor eleinte lassan merülnek, majd hirtelen nullára esnek vissza. A gépnek meg leállni sincs ideje.
2016. jan. 3. 16:19
 4/8 A kérdező kommentje:

és attól lehet rossz az aku ha a buszon hideg volt,de laptop táskában volt?? :)

am köszönöm,hogy válaszolsz a "hülye" kérdéseimre :)

2016. jan. 3. 21:03
 5/8 Szirty ***** válasza:
0%

Nem hiszem.

Az akku hosszú használat alatt szokott tönkre menni. (évek)

2016. jan. 3. 21:20
 6/8 A kérdező kommentje:

értem,de most volt kicserélve 2-3 hete :)

na de szerintem most már sikerült megoldanom,az volt a baja,hogy hagyni kellett este kikapcsolva olyan 8 órát és most már nem kapcsol ki hanem szépen lassan merül :)

2016. jan. 4. 15:31
 7/8 Szirty ***** válasza:
0%
Valószínűleg az akku túl hosszú ideig volt a polcon valahol és most kezd bele visszatérni az élet.
2016. jan. 4. 20:05
 8/8 A kérdező kommentje:
iggen szerintem is kösszönöm :)
2016. jan. 4. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!