Csapvíz ömlött a laptopomba, mit tegyek? Még megmenthető ha csak a képernyőnek van baja?
Figyelt kérdés
Befolyt a billentyűzet fölötti apró rácsos részbe, meg az oldalába. Kb. Fél percig ment,rögtön törölgetni kezdtem, utána a képernyő csíkos lett és fura hangot adott ki. Párszor újraindítottam, de csak a kepernyő nem működött, a végén bekapcsolt és valami kérnyő illesztős parancsot adott ki és a sárga háromszöget.2016. jan. 1. 23:31
1/2 anonim válasza:
a víz vezeti az elektromos áramot.Ha belefolyik a víz,tilos áram alá helyezni.Benne van a használati útmutatóban.El kellett volna vinni szervizbe,ha garis.Vagy ha már nem akkor szétszedni,és hagyni kiszáradni,ez az eljárás.Az a laptop halott,vagy haldoklik.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.
2016. jan. 3. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!