Furcsa hibajelenségünk van. A felére halványultak az égők, de több lámpa is. Ez mi lehet?
Csökkent hálózati feszültség.
Jellemző oka a "sánta üzem". Pl. a transzformátor, ami a 0.4kV-os kisfesz hálózatot táplálja primer oldalán elszáll egy fázis (pl. kiolvadt a biztosíték).
De ez csak találgatás. Lehet egyéb oka is. Pl. nulla vezető szakadás.
Köszi!
Ez hajnali egykor volt, és kihúztam mindent a konnektorokból, gondolván, valami zárlatos. A biztosítékok közül egyik se kapcsolt le, de elkezdtem lekapcsolgatni őket, hogy megnézzem, melyik körrel van gond. Be is azonosítottam, és az a biztosíték nehezen is kapcsolt vissza, úgyhogy lenyomtam, hogy reggelig ne legyen gond. Viszont utána más körön is volt gond, elkezdett pislákolni a lámpa. Meg a kazán se akart beindulni.
Úgyhogy az összes biztosítékot lenyomtam reggelig, és csók. Ma reggel viszont egyáltalán nincs hibajelenség, minden működik, és ez nagyon meglepett.
Semmi gond itt a logikával.
Neked mi a bajod vele? Mit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!