Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meg lehet nyitni máshogy is a...

Meg lehet nyitni máshogy is a menüt?

Figyelt kérdés

Samsung tabletem van, és újabban (olyan 1 hete) nem reagál rögtön, ha a jobb alsó sarokban levő menü ikonra megyek. Sokszor kell megnyomnom, hogy végre megnyissa, de néha bejön ott valami másféle menü, amit egyébként szívesen eltüntetnék, de az most nem olyan fontos.

Azt is észrevettem, hogy amikor messengeren a nagy emojira kattintok (ami eddig a like jel volt, most már allítani is lehet), akkor se reagál a tablet rögtön, és mindkettő a képernyő ugyanazon részén van, szóval ha létezik olyan, hogy a képernyő bizonyos része érzéketlenné válik, a tabletem most abban szenved. Valami ötlet, hogy mit tegyek?

2015. dec. 30. 22:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!