Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Karácsonyra kapott MP5 tönkrem...

Karácsonyra kapott MP5 tönkrement. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Nagymamámtól karácsonyra egy MP5-öt kaptam, amit internetről rendelt (már nem tudja melyik oldalról), de 2 nap után már nem lehet normálisan bekapcsolni, csak ha a hátulján lévő reset gombot benyomom. Valamint a töltöttséget sem jelzi ki normálisan, kb. 1 óráig töltöm és 20 perc zenehallgatás után kikapcsol. Márkája nincsen, gondolom ez a legnagyobb baj, de mivel visszaküldeni nem tudjuk gondoltam beviszem egy helyi GSM boltba. Ott tudnának valami tanácsot adni, esetleg megjavítani, vagy totálisan felesleges mert nem tudnának mit kezdeni vele? A válaszokat előre is köszönöm!
2015. dec. 29. 09:50
 1/4 anonim válasza:
Az oldalt előzményekben is vissza lehet keresni és e-mailt is szoktak küldeni ha valaki rendel. Célszerűbb lenne ezt visszakeresni és ott reklamálni.
2015. dec. 29. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Kicsi az esélye, hogy tudjanak vele bármit is kezdeni. Persze, egy jó elektroműszerész kimérheti neked a hibáját, és lehet, hogy meg is tudja javítani, ki tudja cserélni az alkatrészt, de a javítás ára többe fog kerülni, mint rendelni egy új darabot.

Ezekkel a noname kínai cuccokkal egyszerűen nem éri meg foglalkozni, ha tudnád a boltot, akkor visszaküldhetnéd, így ne pazarolj rá több pénzt.

2015. dec. 29. 09:59
 3/4 anonim válasza:

Keresd vissza szerintem is hogy honann rendelhette... Lehet hogy megcsinaltatod nem kis osszegert aztan megint nem lesz jo inkabb szerintem se olj bele penzt akkro azt tedd ferre es veszel magadnak masikat.

Nagyidnak meg mondd meg legkozelebb az elektronikai dolgokat vegyetek meg inkabb egyutt momdja meg mennyit szan rad vavy hogy mire gondolt es te valasztasz mi regota igy csinaljuk :)

2015. dec. 29. 10:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom visszakeresni az oldalt, aztán valószínüleg veszek majd egy jobbat.
2015. dec. 29. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!