Van olyan E-Cigi, amelyiknek szép füstje van és, ha a hátulját fújom akkor az elején jön a füst (ahol alapból, ha szívom, akkor is jön füst)?
Figyelt kérdés
Valamihez ilyen E-Cigi kell Nekem és egyáltalán van ilyen? Tudtok Nekem olyat mondani, ami Magyarországon kapható és az ára nem egyenlő a csillagos éggel? Ha írtok megköszönöm.2015. dec. 28. 20:46
1/10 Szirty válasza:
Van olyan guminő ami beszélget veled és mindig egyetért?
2/10 A kérdező kommentje:
Kérlek ezeket a válaszokat mellőzétek.
2015. dec. 28. 21:43
3/10 A kérdező kommentje:
Tudtok mondani ilyet?
2015. dec. 28. 22:14
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Aki cigizik annak elkell felejteni az olyan szavakat mint:
szép, finom, jó.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, félreérted nem dohányzok. Csak valamihez kell Nekem és olyat, amit, ha a hátuljáról megfújok ugye ahonnan szívja a levegőt, akkor előlről jön a füst anélkül, hogy megszívnám. És ugye szép füsttel.
2015. dec. 29. 17:22
8/10 A kérdező kommentje:
Senki semmit?
2015. dec. 31. 14:33
10/10 A kérdező kommentje:
Van ez a Haka mini ezt nyomni kell használat közben vagy csak ötször kell megnyomni és utána nem kell tartani?
2015. dec. 31. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!