Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Counter Strike: Global...

A Counter Strike: Global Offensive-vel játszom, de van egy két baj. Az alábbiakban leírom. Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
Jó játékos vagyok, és ezt nem csak én mondom magamról, de sajnos a számítógépem eléggé elavult, a szüleim nem hajlandóak erre költeni, de nem mondom, hogy rosszul megy nekünk. Sőt. Viszont apukám ellenzi, hogy játszon, gyakorlom, fejlesztem magamat. Sokszor lekapcsolja az áramot, ezzel mrgszégyenítve a társaim előtt. De van, hogy ordít velem. Az lenne a kérdés, hogy hogyan oldjam meg ezt a két problémát.

2015. dec. 27. 23:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel kapcsolatban írj ki a család kategóriába egy kérdést. Tényleg nem normális, amit csinálnak.

De ez tőled is függ, hogy mennyit ülsz a gép előtt. Na meg attól is függ, hogy milyen tanuló vagy. Ha jó tanuló vagy, akkor nyugodtan játszhatsz, de ha annyira nem, akkor kicsit több tanulás, kevesebb játék.

2015. dec. 28. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!