A Counter Strike: Global Offensive-vel játszom, de van egy két baj. Az alábbiakban leírom. Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Jó játékos vagyok, és ezt nem csak én mondom magamról, de sajnos a számítógépem eléggé elavult, a szüleim nem hajlandóak erre költeni, de nem mondom, hogy rosszul megy nekünk. Sőt. Viszont apukám ellenzi, hogy játszon, gyakorlom, fejlesztem magamat. Sokszor lekapcsolja az áramot, ezzel mrgszégyenítve a társaim előtt. De van, hogy ordít velem. Az lenne a kérdés, hogy hogyan oldjam meg ezt a két problémát.2015. dec. 27. 23:58
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezzel kapcsolatban írj ki a család kategóriába egy kérdést. Tényleg nem normális, amit csinálnak.
De ez tőled is függ, hogy mennyit ülsz a gép előtt. Na meg attól is függ, hogy milyen tanuló vagy. Ha jó tanuló vagy, akkor nyugodtan játszhatsz, de ha annyira nem, akkor kicsit több tanulás, kevesebb játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!