Miért laggol rajta?
A laptopomon laggol a ggmt2! Miért?
laptpom:
processzor inttlen pentium quad core 2.3-2.6
ram 4 gb
videokártya nvidia gforce 920 m
internetem 200 m bájtos
amugy ezen a gépen melyik játék futna el maximum?
válaszototkat előre is köszönöm!
Laggol?Akadozik?(laikusként én eddig azt szűrtem le,hogy a laggolás valamilyen adatátviteli probléma,,vagyis a számítógép és a szerver közötti jel oda-vissza terjedési idejének hibája.Ezt okozhatja az alacsony sávszélesség,vagy a szerveren és vagy a számítógépeden valami szűk keresztmetszet.)
A 200 Mb(200 megabit/s) valószínűleg a szolgáltató által garantált maximum letöltési sebesség.Ezt oszd le nyolccal,ha meg akarod kapni ugyan ezt MB(megabyte)-ban, illetve nézd meg a szerződésedben hogy milyen minimális le és feltöltési sebességet jelent az a 200 Mb/s-os csomag.
A játékról nem sokat tudok,de ne nem tűnik újnak.Én első ránézésre azt mondanám,hogy bár nem egy játékra tervezett a laptopod,de ha van egy windows 8-ad legalább,próbáld játék közben a teljesítményt fület megnézni.Ott jól látszik,mi a szűk keresztmetszet ami miatt akadozhat (szerintem a merevlemez lesz az,főleg ha 5400 rpm-es).Javaslom ,hogyha van olyan,akkor a látótávolságot állítsd kisebbre,a textúraminőséget vedd le(ezt akkor,ha nem a merevlemez a szűk keresztmetszet))
Ha nem szaggat(alacsony a másodpercenkénti megjelenített képek száma),hanem tényleg laggol(a bevitt mozdulatokhoz képest érzékelhető idő telik el,amíg annak eredményét látod),akkor javaslom,hogy ha van olyan beállítás, kapcsold be,hogy lásd a hálózat statisztikát játék közben.Ha a pingnek érdemes 100ms alatt maradni,fölötte kevéssé élvezhető(persze ez játék függő).Próbálj inkább helyileg is közel lévő,jó minőségű szervert választani,illetve ellenőrizd a sávszélességedet is pl.:
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!