Miért laggol rajta?

Figyelt kérdés

A laptopomon laggol a ggmt2! Miért?

laptpom:

processzor inttlen pentium quad core 2.3-2.6

ram 4 gb

videokártya nvidia gforce 920 m

internetem 200 m bájtos

amugy ezen a gépen melyik játék futna el maximum?

válaszototkat előre is köszönöm!

2015. dec. 27. 02:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Laggol?Akadozik?(laikusként én eddig azt szűrtem le,hogy a laggolás valamilyen adatátviteli probléma,,vagyis a számítógép és a szerver közötti jel oda-vissza terjedési idejének hibája.Ezt okozhatja az alacsony sávszélesség,vagy a szerveren és vagy a számítógépeden valami szűk keresztmetszet.)

A 200 Mb(200 megabit/s) valószínűleg a szolgáltató által garantált maximum letöltési sebesség.Ezt oszd le nyolccal,ha meg akarod kapni ugyan ezt MB(megabyte)-ban, illetve nézd meg a szerződésedben hogy milyen minimális le és feltöltési sebességet jelent az a 200 Mb/s-os csomag.

A játékról nem sokat tudok,de ne nem tűnik újnak.Én első ránézésre azt mondanám,hogy bár nem egy játékra tervezett a laptopod,de ha van egy windows 8-ad legalább,próbáld játék közben a teljesítményt fület megnézni.Ott jól látszik,mi a szűk keresztmetszet ami miatt akadozhat (szerintem a merevlemez lesz az,főleg ha 5400 rpm-es).Javaslom ,hogyha van olyan,akkor a látótávolságot állítsd kisebbre,a textúraminőséget vedd le(ezt akkor,ha nem a merevlemez a szűk keresztmetszet))

Ha nem szaggat(alacsony a másodpercenkénti megjelenített képek száma),hanem tényleg laggol(a bevitt mozdulatokhoz képest érzékelhető idő telik el,amíg annak eredményét látod),akkor javaslom,hogy ha van olyan beállítás, kapcsold be,hogy lásd a hálózat statisztikát játék közben.Ha a pingnek érdemes 100ms alatt maradni,fölötte kevéssé élvezhető(persze ez játék függő).Próbálj inkább helyileg is közel lévő,jó minőségű szervert választani,illetve ellenőrizd a sávszélességedet is pl.:

[link]

Remélem segítettem

2015. dec. 27. 03:39
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged :D
2015. dec. 27. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Hopsz...nagyon későn írtam....játék előtt nyisd meg a feladatkezelőt(ctrl+alt+delete),és ott a teljesítmény fül alatt láthatod az aktuális leterheltséget.
2015. dec. 27. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem a játék laggol. (ez metin 2 féleség, ugye?) A géped sokkal gépigényesebb játékot is elbír. Tehát a 68%-os jó dolgot mondott: valami baj lehet a neteddel. Nézd meg, hogy leginkább milyen alkalmazások használják a netedet, illetve lehet, nem írtad, hogy közbe ment a torrent-e, vagy sem.
2015. dec. 27. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi. Megoldottam... A laptopom energiattakarekkssag miatt csak aprocesszor 5% át használta...
2016. febr. 28. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!