1 hónapja vettem egy Western Digital 2TB-os vinyót. Semmi problémája nem volt mert bontatlanul kaptam vadi újan de a telepítés után egy nappal nem akar róla a Windows be bootolni . A kérdésem hogy mitől van az hogy nem reagál semmire sem a HDD? .
(1 napot működött a vinyó probléma mentesen, Dying Lightosztam is . )
(A tegnapi nap folyamán véletlenül úgy gondolta hogy meglep azzal hogy kihozza a Windows logót meg a forgó karikát mintha csinálna valamit de utána megint semmi ) A led az mint az állat világít egy ideig utána az sem világít .
Külsőházas? Kap elég feszkót az usb-n keresztül?
A hozzávaló normális vastag kábellel használod?
Valahogy próbáld megtámogatni az usb-n keresztül egy tápegységgel (lehet ez egy usbs- töltő is) akár Y kábellel, mert szerintem kevés a miliamper amit le tud venni a gépről, emiatt nem képes működni.
Legtöbb gépnél 500-800 miliamper tud kijönni egyetlen usb portról, de ezek az eszközök van hogy 1000-1400 miliampert is igényelnének a működésükhöz..
Így vagy megtámogatod Y kábelen át egy külső táppal, vagy 2 db USB slotra dugod egyszerre az Y kábellel (de van h ez sem segít).
1. és 2. az miből sejthető, hogy külső lemez lehet? Nem látok utalást a kérdésben erre.
Meg hogy az-e valóban? (Kérdező?)
Egy frissítő telepítéssel, vagy újratelepítéssel még lehet próbálkozni, ha nem jó, akkor hibás a lemez, vissza kell vinni, sok lehetőség nincs.
Ki kellene próbálni a gépet egy másik merevlemezzel, az lenne a biztos próba.
Erről beszélünk : [link]
Hát nem tudom még tegnap 1-te egyszer adott magáról élet jelet ami annyit takar hogy behozta hogy éppen bootolja a Windowst de utána azt írta sorry valami nem kóser .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!