Mennyire jó megoldás az az ezköz 18650. es akku töltésére amibe bele tudok tenni kettő akkut majd rá tudom dugni akár a samsung, akár a sony micro usb-s töltőjét?
Figyelt kérdés
Vagy ez is ugyanúgy lassan töltené az akkut mintha micro usb. vel tölthető lámpát veszek?2015. dec. 24. 20:14
1/2 A kérdező kommentje:
Vagy olyan is megfelel aminek a hátulján ott a két dugvilla és közvetlenül be tudom dugni a konnektorba.
Ha lehet okos töltő legyen.
2015. dec. 24. 20:16
2/2 anonim válasza:
Hali! Én ezt a pofon egyszerű kapcsolást építettem meg.. anyagköltség talán 240Ft. :D Max töltőáram 500mA. Majd a töltés végeztével nem folyik több áram. Párhuzamosan kötve két cellát kb 6 óra alatt szépen feltölti.
Tudni kéne a töltőd adatait hogy lehessen rá válaszolni. Annyi tuti hogy 4,1-2V-nál nem szabad többel megküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!