MZ TS125 gyújtás hiba? (lent)
Figyelt kérdés
van egy örökölt TS125-ös MZ-m azt mondták hogy a gyújtás állórész nem működik lehet kapni hozzá még vagy van egyáltalán valami után gyártott vagy modernebb gyújtás mert én neten nem nagyon találtam megmondom nem is nagyon értek hozzá tudna valaki segíteni ?#MZTS125gyujtás
2015. dec. 23. 01:12
1/2 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. De tényleg. Nekem van egy ilyen motor, és azt a dinamót és gyújtást az életemben sokszor kiátkoztam már. Soha nem volt megbízható.
Ha mégis ezt akarod, akkor a megszakítót kell megnézni, hogy mennyire van beégve. Aztán újra gyujtás állítás. Nem lenne rossz, ha a forgórészt is megnéznéd, hogy mennyire kopott a kommutátor. Különben az is csere.
2/2 anonim válasza:
Bekell mérni mi a probléma vele, forgórész tovább bírja. Álló rész bontott filléres alkatrész, nem egy bonyolult gyújtás ezért is nagyon megbízható az amely nincs szakbarbárok által "javitgatva"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!