Miért akadnak a játékok a gépemen?
Figyelt kérdés
Gépem:Intel Cori i3-4010U (1.7GHz, 3 MB L3 cache)
Intel HD Graphics 4400 Dynamic video Memory
14.0" HD LED LCD
4 GB DDR3 Memory
500 GB HDD
Megjegyzés: Egy játékban (SeeMTA, minecraft) pl. stabil 50 fps-em volt, de most meg max 20. Mi van vele?
2015. dec. 22. 16:39
1/5 szántóvető válasza:
lehet vírus,túl sok háttérben futó program vagy töredezett merevlemez.milyen progikat használsz karbantartásra vagy védekezésre?
2/5 A kérdező kommentje:
Karbantartás:
Advenced SystemCare
Driver Booster
CCleaner
régebben Razer Cortex.
Védelem: AdBlock
2015. dec. 23. 16:10
3/5 szántóvető válasza:
az Advanced system Care free verzió nem tartalmaz vírusirtót.tedd fel a malwaerbytes-t meg mondjuk a panda-t.lesz ott kártevő dögivel ha a a win tűzfal mellett az adblock van csak :D
4/5 A kérdező kommentje:
Lefuttattam a vizsgálatot mindkettővel. Külön-külön feltelepítve, meg együtt feltelepítve. De nem találnak fenyegetéseket.
2015. dec. 24. 14:14
5/5 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem több játékot és rájöttem hogy csak a játékok multyplayer-es verziója nem működik. A gyári játékok még modololva is simán mennek. Újra raktam a Windos-t de az sem segített.
2015. dec. 24. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!