Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Zöld pacsis kérdés, Windows...

Zöld pacsis kérdés, Windows 7-el kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Windows 7 van a gépemen és előfordul hogy nem mindegyik videót vagy gifet tudja lejátszani? Vírus és malver mentes. Szedtem már le hozzá codec pack-t. Nem tudom számít-e valamit de Chrome-t használok böngészőnek. Segítségeteket előre is köszönöm. Kellemes ünnepeket.

#Windows 7 #gif #video. lejátszási problémák
2015. dec. 22. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:

"Windows 7 van a gépemen és előfordul hogy nem mindegyik videót vagy gifet tudja lejátszani?"

Flash Player meg a Shockwawe Player fel van telepítve?

"Vírus és malver mentes."

Rendben van.

"Szedtem már le hozzá codec pack-t."

Az nem oldja meg a problémát.

"Nem tudom számít-e valamit de Chrome-t használok böngészőnek."

De igen,próbáltad már másik böngészővel.

Neked is.

2015. dec. 22. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Google Chrome letiltotta az Adobe Flash Playert örökre és HTML5 a lejátszója.

A sok flasht használó oldalak miatt van a gépemen Mozilla Firefox, abban van Adobe Flash Player és Shockwave Player is, de úgy állítottam be, hogy rákérdez, automatikusan biztonsági okokból nem indulhat! (Bővítményeknél kell beállítani).

Első menetben cseréld le az Adobe-kat a legújabbra, töröld a régieket és a www.adobe.hu oldalról (jobb alsó sarok) tölts le újakat az Asztalra és onnan telepítsd.

Neked is kellemes ünnepeket.

2015. dec. 22. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
2015. dec. 22. 11:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi így már okés :)
2015. dec. 22. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!