Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Minap lattam valakin egy...

Minap lattam valakin egy karorat, ami nagyon megtetszett, de nem tudom hogy keressek ra olyan tipusu orara, sehogy se talalom?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt az egyet talaltam, de viszont tudnatok ehhez hasonlo magyar oldalakat irni, ahol ilyen tipusu orakat rendelhetek aranylag nem dragan?! Illetve valakinek van valami tapasztalata ezzekkel az orakkal? Koszi a valaszt elore is.:)

#karóra #LED #szilikon #szilikon karora
2015. dec. 22. 09:24
 1/1 anonim válasza:

Haylo .

Sztem úgy keress rá hogy ledes óra ugye, am teszvesz vatera meg sztem még jó pár oldal adogat el ilyen órákat aztán csak valogatnod kell de sajnos az is előfordulhathogy pont az a desing nincs ami neked tetszik .

2015. dec. 23. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!