Valami HDMI átalakító létezik? Vagy valami ötletetek van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A napokban vettem egy LED TV-t (Samsung Samsung 32J5000) és szeretném összekötni a PC-mmel. Ugye a TV-n van HDMI bemenet de a vidikarimon( sapphire 512mb radeon hd 4800 ) nincs. A kérdés pedig az, hogy van valami átalakító vagy valami eszköz amivel hdmi bemenetet tudjak a gépbe/re tenni hogy tudjam használni? Vagy csak a vidikari cseréje segít benne? Esetleg valami tanácsokat márkákat tudtok ajánlani a művelethez? Bocsi ha valami hülyeséget írtam de "kicsit" zöldfülű vagyok a témában. Válaszokat előre is köszi!
2015. dec. 20. 22:38
1/2 anonim válasza:
Itt találsz mindenfélét, vagy bemész egy műszaki boltba, és érdeklődsz. Fölösleges videókártyát cserélni, mindenféle átalakító van már.:-)
2/2 A kérdező kommentje:
Pl: [link] ezen a hang is átmegy? Eggyik ismerős mondta lehet, hogy át alakítja a dolgokat de lehet csak kép lesz és hangot nem visz át.
2015. dec. 20. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!