Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Autórádió ötletek?

Autórádió ötletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Páromnak szeretnék autójába viszonylag normális minőségű "rádiót" venni. USB és lemez lejátszási lehetőségekkel, valamint 3,5-es Jack csatlakozóval esetleges telefonról való zenelejátszáshoz. BMW E36 típusú járműve van.

Milyen lejátszókat tudtok ajánlani, ami árban kb 15.000-20.000 Ft között van, és elfogadható minőségű? (nem tudom az autó típusa lényeges-e, ezért kérek itt segítséget :) ) Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2015. dec. 15. 18:43
 1/4 dirtboy ***** válasza:

normális minőség ugyan nem itt kezdődik de normális gyártó terméke már elérhető ilyen összegért.

kb 20tól kezdődnek a cd mehanikás fejek.

Bluetooth-os fejet ugyan nem kapsz ennyiért csak BT előkészítettet így arról le kell mondani de usb és auxoskat kapsz.

pioneer,jvc,kenwood,clarion fejeket ajánlom figyelmedbe.

típuskat nem akarok ajánlani,hangminőségben mind egy szintet hoz mivel ez belépő osztály,eltérések inkább funkciók,kinézet és kezelhetőség szintjén van.

nem tudom pontosan milyen is az e36 műszerfala,nem kizárt hogy kell majd beépítő keret de be lehet rakni mindenképpen e felől nem kell aggódnod.

2015. dec. 15. 19:20
 2/4 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Ennyiért ilyen tudásút normális minőségben nem hiszem, hogy kapsz.

Ha számít a minőség, akár hangzásban, akár kidolgozásban, inkább válassz szerintem egy nevesebb gyártó egyszerűbb készülékét, mint egy nagy tudású noname-et.

Én is most nézegetem az én E36-omba.

Ahogy látom 20-25ezer környékén már vannak normálisak, Kenwood, JVC, én valószínűleg ezekből választok majd. Ezekből van narancshoz hasonlító megvilágítású gombos.

Van egy tuti kis fejegység: Clarion FZ102E

[link]

Megjelenésben egyértelműen ez illik legjobban az E36 műszerfalába, van ahol direkt ilyen fotóval reklámozzák.

Nem sokat tud, mechanika nélküli, USB, AUX minijack, MP3, WMA, ID3, RDS rádió és kalap-kabát kb. ennyi.

Viszont pofára ennél tökéletesebben illeszkedőt nem találtam, .... 40ezer alatt.

Én egyetlen dolog miatt valószínű nem veszem meg: nincs lopás elleni védelem. Nem vehető le a frontlap, sem részben, sem egészben (kezemben nem fogtam, de gondolom írták volna, egy honlapon sem említik).

Családban egy autónk volt nem gyári rádióval szerelve, kétszer törték fel, egyszer vitték is a rádiót, mikor elfelejtettem levenni az előlapot.

E36-ba 1 DIN-es rádió úgy tudom gond nélkül bepattintható. Egyedül egy átalakító kábelt kell pluszban megvenni, ha gyári BMW rádiót akarsz lecserélni. A BMW stecker nem szabványos. Másik lehetőség, hogy átforrasztgatod.

Neten videós segítséget, leírásokat is találsz.

https://www.youtube.com/watch?v=ImPBmGhl-r8

[link]

(U.i.: ...beszerelést még én sem próbáltam, eztán fogok vele kínlódni, amit írtam, azok csak eddig neten olvasott infók)

2015. dec. 16. 08:42
 3/4 anonim válasza:
Kicsit szánj rá többet nekem sony dsx-a60bt volt benne nekem is 36 om volt... sajnálom hogy eladtam vele mert nagyon imádtam....bluetoothon bármit rácsatlakoztathattál kábel nélkül... vitt minden forumátumot iphonet lehetett tölteni rola stb. jah és van benen kihangosito funkcio amihez szintén nem kell a mikrofont vezetgetni mert belevan épitve szovalcsak belekell pattintani aztán annyi:) [link]
2015. dec. 16. 14:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! :)
2015. dec. 17. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!