Ebay-en rendeltem egy külső akkumulátort, azt írják róla, hogy 20 000 mAh os, de egyik ismerősöm szerint kamu.13.86 $ volt. Szerintetek kamu? Létezik ekkora?
Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 20:39
1/11 anonim válasza:
Ez nagyon kamu. Ráadásul ilyen olcsón?!egyébként megírnád a típusát?
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Egyértelműen kamu, ha szerencséd van, akkor kb. a negyede lehet.
5/11 anonim válasza:
"In the description 20000 mAh capacity is mensioned but as I measured the capacity is only about 4000 mAh"
6/11 A kérdező kommentje:
Én is rábukkantam rendelés után :) Ezért írtam ezt a pánik kérdést..
2015. dec. 13. 21:00
7/11 A kérdező kommentje:
És 4000 mAh mit jelent? Semmit se bír majd? Igazából csak telefont tölteni vettem, azt is csak suliba
2015. dec. 13. 21:03
8/11 anonim válasza:
Egyszer fel lehet vele tölteni a telefont
9/11 anonim válasza:
Egyszer fel tud tölteni egy kb. 2500 mAh akkus telefont.
Veszteségek az akku 3,7 voltjából 5V előállításánál is vannak, és a telefon töltőáramköre sem 100% hatásfokú.
Az ilyen kici-occó powerbankok kb. annyi milliamperórásak, ahány forint az áruk átszámítva.
Egy valóban 20 000 mAh kapacitású külső akku egyrészt háromszor ilyen vastag, és minimum ötször ennyibe kerül.
10/11 A kérdező kommentje:
Az is jó, 1400 mAh os kis Iphonom eldöcög majd vele :D
2015. dec. 13. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!