Szeretnék venni egy olyan laptopot, ami egyben tablet is. Melyek a jó márkák, és melyek azok amik hamar tönkremennek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék olyat venni, ami olcsó, és egy év múlva már használhatatlan. Beruháznék egy drágábbra, de nem tudom, melyik az, ami megéri azt az összeget, amit elkérnek érte.
Javaslatok/tapasztalatok? Nem vagyok igazán tisztában a megbízható márkákkal, valaki le tudná írni ezeket?
2015. dec. 13. 20:02
1/1 anonim válasza:
Asus Transzformer Pad TF300T..ez van nekem 3 éve, hibátlan..gombnyomásra leválasztható a billentyűzetről, és atomerős a két akksi együtt..
(a gyár 16 órát ír, én csak tíz órát használtam úgy, hogy még bírta)
szóval menj fel az ASUS honlapjára, ők az egyedüliek, akik azt adják, amit szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!