Szerintetek Nvidia Geforce GT 740 vidikártya jó gépbe játékokhoz?
Figyelt kérdés
Egyik barátomnak is ilyen van, mindig játszik..Most én is kapok gépet, és szerintem én is ezt a vidikártyát rakatom bele! :) És még egy kérdés,ugye + más dolog nem kell hozzá gépbe??2015. dec. 6. 19:22
1/5 anonim válasza:
Mi az, hogy plusz más dolog? Önmagával a videókártyával maximum a hörcsögödet futtathatod a hűtőventilátoron.
Alaplap, CPU, RAM, HDD vagy SSD, táp, megfelelő hűtés, ezek sem ártanának.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a hülye kérdésért, ezek termeszetesen megvannak, de akk amugy jo a vidikartya?
2015. dec. 6. 19:49
4/5 anonim válasza:
Mihez? "Játék"
Szerintem csak egy játék van, vagy mindegyik játékhoz egy fajta konfiguráció a megfelelő?
Pacman és SW Battlefront egy kategória?
5/5 anonim válasza:
Ha nagyon nagy gamer vagy akkor nem de ha nem a legdurvább játékokat akarod ultrán futtatni szerintem jó.(az Ac syndicate szerindem low-on futna rajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!