Szeretnék inditani egy youtube csatornát de amihez szukségem lenne egy iPad Pro-ra. Mit tehetek?
Szeretnek inditani egy youtube csatornát amihez szükségem lenne egy iPad Pro-ra és egy egy hozza tartozo Apple Pencil-re.
Hogyan tudnám összegyüjteni ra a penzt mivel nem engedhetem meg magamnak?
Gondolkodtam hogy egy Kickstarter projectet inditok de nem tudom hogy ott támogatnának e...
Vagy valami hasonlo oldal mint a kickstartel van?
A kickstarteren tudtommal kell valamit adni az adományozóknak de nincs amit adhatnék cserébe mert nem egy termék gyártásához kérem az adományt.
A csatorna angol nyelvü lenne.
Az "iPad Prora Apple Pencillel rajzolás" tartalom kívül van más olyan tartalom, amit csak ezekkel az eszközökkel lehet megvalósítani?
Egy rajzolós csatorna beindításához nem elég egy rajzprogram és egy digitalizáló tábla? (mikrofon, PC amúgy is kell) Ezek csak a toll árának töredékéből megvannak és ha kiderül, hogy nem neked való a youtube-ozás, akkor kevesebbet buktál.
Elmondanád, hogy milyen csatornát akarsz, ami csak kb. fél millió forintból vitelezhető ki?
Rajzolni akarsz? Tudsz papíron is, vagy digitalizáló táblán, ami jóval olcsóbb.
Illetve nem akarok illúziókat rombolni, de ezer meg egy rajzolós csatorna van már, ahhoz, hogy felfigyeljenek, valamilyen szinten kiemelkedőnek kell lenned, és ezt nem egy iPaddel fogod elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!