Ezek a fejhallgatók mennyire tartósak, melyik a jobb?
Esperanza Condor EH156
4World 825
Trust Eno 20161
Panasonic RP-HT161E-K
CANYON CNL-MBHP04
Gembird MHP-BOS
Gembird MHP-903
Unom már, hogy azoknál a kis hitvány füleseknél igazi túlélő, amelyik kibir 2 hónapot. Ezek valamivel komolyabbnak néznek ki. Nem vagyok szakértő, ezek mennyire jók? Vagy ha tudtok más hasonlót 2000-5000 ft-ért, azt is megirhatjátok, de elsősorban ezek érdekelnének, ha normálisan szólnak.
Két dolgot nem kell: gagyit venni és márkáért küzdeni.
Tudd megfogalmazni az elvárásaidat, és találd meg a VFM kategóriát (value for money).
Mondok egy példát, a héten a pandawill oldalán 3-5 dollárért akcióztak egyébként 15 - 20 dolláros fülhallgatókat, amik magyar boltban 500 forint alatt nem lettek volna.
Keresni kell. Lehetőleg külföldről hozatni, és normális paraméterekkel rendelkező eszközt venni.
Minden más sallang.
Azért irtam ide, mert nem akarok gagyit venni, inkább tudakozok, le***rom milyen márka, csak jól szóljon. :D
Nincsenek nagy elvárásaim, ha tisztán szól, és nem romlik el hamar, már megfelel.
Ha nem muszáj nem rendelnék külföldről, az Emaggal is meggyűlt a bajom, azok is Romániából küldik a szajrét.
Hogy a jó, az nálam mit jelent: egy 2000 Ft-os Genius fülest ma is örömmel használnék, ha nem megy tönkre, én abban a hangminőségben nem találtam hibát.
Esetleg Genius HS-05A tapasztalatok?
Mondjuk ez a márka elég változó, a füles egy hónapot birt, viszont a rajztáblának 2 hónapot jósoltak, erre fel lassan fél éve nyúzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!