A CocoPPa nevű appon hogyan lehet regisztrálni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem ezt a telefonos appot, ahol különböző ikonokat lehet átalakítani a te stílusodra, hogy sokkal szebbek legyenek neked. Eddig minden oké volt, de akárhogy próbálkoztam egyszerűen nem engedi hogy regisztráljak, hogy ikonokat tölthessek le róla.Beírtam a felhasználónevem, a jelszavam és márt nem kért tőlem, de amikor rányomtam, hogy csináljon karaktert nekem, azt kérte, hogy adjam meg az országot. MILYEN ORSZÁGOT?! Semmi mást nem kért tőlem! Egyszerűen nem lehet sehova se beírni azt az országot és bármit csináltam nem engedett regisztrálni! Észrevettem, hogy másoknak is van ezzel problémája, de erre a választ sehol sem találtam meg! Valaki segítsen, mert nagyon jó ikonokat lehet róla letölteni, de addig nem tudok, amíg nem vagyok regisztrálva!!!2015. nov. 23. 22:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!