Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fényképezőgépet vagy mobilt?

Fényképezőgépet vagy mobilt?

Figyelt kérdés

Karácsonyra kapott Samsung ES20(10 megapixel, 4x optikai zoom)

fényképezőgépem 2 és fél hónap alatt elromlott, és "nem érné meg megjavítani" ezért felajánlották, hogy válasszunk valamit helyette. Ugyanilyet szerettem volna, de már nincsen. Ezért 2 közül választhatok: Olympus FE-47 (14 megapixel, 5x optikai zoom, piros :S) és Samsung s5230 (rózsaszín vagy fehér).

Természetesen mind2re kellene még ráfizetni.

Egyébként a mobilt is karácsonykor láttam meg, azóta is fáj rá a fogam... De hát nekem fényképező kellett :D

Na, melyiket válasszam? Emígy lehet, hogy rögtön bólintottam volna a fényképezőre, de mondták, hogy nem muszáj fényképezőgépet választanunk, ezért jött szóba a mobil. Meg hát szerintem a piros nem valami szép szín. De feketét és szürkét nem kaptak, a kék meg félre van tetetve :S

Még 1x és utoljára: Melyiket válasszam?

Kösz, a válaszokat!! :)

2010. márc. 20. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nézne ki. Meg hát kiröhögnének. Ezek fontos funkcionális szempontok. Istenem...gyerekek.
2010. márc. 21. 16:55
 12/18 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ezek a MOSTANI telóim :D

Enél rosszabbak nem kellenek =D

Érted? :)

2010. márc. 21. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Első:

Egy mobil bármilyen jó képeket is csinál, sosem lesz olyan, mint akár egy gagyibb fényképezőgép.

Bár gondolom nem akarsz profi fotós lenni, ha meg csak néha-néha ezt-azt lefényképezni kell (pl. családi események, myvip-re tükrös képek, csövessel pózolás) arra jó a mobil is, ha jót csinál.

De gépen is meg kell nézni, mert lehet, hogy mobilon jól mutat, de amint gépre másolod szörnyű minősége lesz.

2010. márc. 21. 21:16
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Értem én persze. Pénzelnek a szüleid, komplexusokkal küzdesz ha a társaságban nem elég menő a mobilod, és a hatalmas üzleti és magáncélú beszélgetéseidet nem tudod 2 telefonnal lebonyolítani, ehhez kellene egy 3. is. Vagy a kettő helyett egy csúcsszuper hiperbizgentyűs mp8-as wifis 3g-s lószar amit kb 10%-ban ki is tudsz használni a gyakorlatban. Szánlak. De azért hajrá.
2010. márc. 21. 21:30
 15/18 A kérdező kommentje:

Utolsó: Mi mi? Nem erről van szó. :S De mind1.

Hagyjuk. Még továbbra is fenn áll a kérdés.

2010. márc. 21. 21:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok a tegnapelőtti 23:31-es válaszoló.

Ha neked ilyen "egyéb" célokra kell a mobil, akkor NE vegyél s5230-at, mert én 10ezer forintért tervezem beszerezni, de tesóm a T-mobilnál 5 ezerért vette, szóval nehogy leégesd magad a haverok előtt. Arról nem is beszélve, hogy nagyon elterjedt telefon, szóval a "rajolást" elfelejtheted vele. Ja, és nincs hozzá GPS, és csak 65Mb a memóriája kártya nélkül...

Akkor már inkább Omnia II-t vegyél (azaz vetess), lehetőleg aranyozottat, vagy "ájfónt" :P

Amúgy szerintem pár év múlva már bánni fogod, hogy ilyen "haverok előtt menőzök" indokkal dobtál (vagy inkább dobattál ki) pénzt azt ablakon... Emlékszem, hogy vagy 7-8 éve, amikor kezdtek bejönni a színes képernyős telefonok, akkor még én is ilyen "korszakomat" éltem, és 80 ezerért vettem egy telefont. Egy-másfél év múlva már az alacsonyabb kategóriás telefonok is többet tudtak, mint az... Azóta nem költök 10ezertől többet telefonra (de akkor is csak 2-3 évente veszek újat, amikor már elhasználódik a régi).

2010. márc. 22. 14:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 16 éves korom óta a Rossmanban/Tescoban veszek telefont 3-4000 Ft-ért. Telefonálni tudok rajta, kb 4-5 évig bírja, kidobom és veszek másikat. Ennyi. Minek ezt túlcifrázni?
2010. márc. 22. 16:02
 18/18 A kérdező kommentje:
jólvanna. Nem kell szónokolni. Majd én tudom...
2010. márc. 22. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!