Ez az elem töltö szerintetek jo vásár lehet? Vett mar valaki ilyet, tapasztalat?
Nem tudom, mennyire akarsz a töltés részleteibe belemélyedni, azt sem tudom, ennek a manualja mit ígér (azt meg pláne nem, hogy abból mi valósul meg), mert kellene sok ígéret, például hogy mitől fejezi be a töltést, de egy biztos. Azok a töltők, amelyekben egyszerre kettőt lehet csak (értsd: minimum kettőt) tölteni, azok elméletileg akkor nem veszik a szükségesnél jobban igénybe az akkut, ha az akkuk egyformák. Ilyen meg nincs. :) Kis eltérés esetén az egyik egy picivel tovább töltődik, mint kéne. Nagy eltérés esetén nem picivel.
Namost azt viszont jövőd ismerete nélkül ki nem tudom kalkulálni, hogy ha ezt az olcsó töltőt veszed meg, és valamivel sűrűbben kell kidobnod az akkukat,akkor vajon valaha eléred-e azt a pontot, hogy megérte volna drágább töltőt venni.
Használtam pont ilyen kinézetű töltőt, hiszen régen nem volt jobb. Így visszatekintve szerintem nem lett volna szabad gondolkodás nélkül használni - tehát, az akku kapacitásából és a töltőre írt áramból visszanézve ha gyanúsan sokáig tölt, akkor ki kőt vón húzni, és a jelenség hátterét megvizsgálni (onnantól már voltmérő, ampermérő...
A jó töltő meg 10000, hát ez van.
Én a Lidl-ben vettem egyet, az automata. Lemeríti az akkut ha van benne maradék töltés, utána tölti fel, leáll, ha már feltöltötte, meg egyéb hasznos funkciók. Most is láttam 5 ezerért, az is megéri.
Itt egy érdekes írás, ha nem is pont ilyet árulnak most, de hasonló:
Ehhez hasonlót vettem én is az ebayen. Párosával tölt, 10 óra után kikapcsol. Ha teljesen feltöltött akkut teszel bele akkor is 10 óra után kapcsol ki, szoval elég buta.
Annyi a jó benne hogy ócsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!