Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elemtöltő/akkutöltő elromolhat...

Elemtöltő/akkutöltő elromolhat úgy, hogy nincs rajta penész vagy kifolyt elemtrutyi?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem nem tölt... Energizer töltő, és lámpa is van rajta, de nem világít, és szerintem nem is tölt, de nem értem, hogy hogyhogy... Persze értem én, hogy minden, ami elektronikus, elromolhat valahogy, de egy zárt töltő pl. mitől romlana el...? Tán nem érintkezik valami...? Megjavítható netán némi házibarkáccsal, vagy nem éri meg? Csak mert ez már a harmadik töltő a lakásban, ami elromlott, és ez kissé hihetetlen...

2015. nov. 22. 00:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem még nem romlott el töltőm. Talán kaparászd meg egy kicsit az érintkező részeket az elemeken, meg a töltőn is (pl. egy körömreszelővel, vagy csiszolópapírral, késheggyel, stb.). Hátha valami szennyeződés az oka. Meg az elemek is lehetnek vacakok, mikor utoljára töltőt vettem, járt hozzá elem is, azok teljesen használhatatlanok voltak. A töltő világított, de az elem egy fél percig se bírta, mikor használtam (volna). Aztán vettem tölthető elemeket a piacon, mivel a boltokban méregdrága egy valamirevaló, 2000 mAh körüli. Azokat simán feltölti.
2015. nov. 22. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!