Egy szivargyújtó képes működtetni egy laptopot?
Figyelt kérdés
Teherautóról lenne szó, szóval nem tudom, hogy 12 vagy 24 voltos gyújtó van-e benne (közepes méretű, nem olyan nagy nyerges traktor), és nem tudom hogy a laptopomra mekkora átalakító kellene.
A laptop tégláján ez áll:
Input: 100-240 V ~1,6A 50-60 Hz
Output: 19,5V - 3,34A
Ha valaki tudna segíteni előre is megköszönném !
2015. nov. 21. 17:38
1/3 anonim válasza:
Egy inverter kell hozzá, a szivargyújtóból érkező 12/24V-ot alakítja át 230V-os hálózati árammá. Bárki aki kamionos és használ laptopot, inverterrel oljda meg az áramellátást.
2/3 A kérdező kommentje:
najó, de abból is van rengeteg, meg van 10-20 ezerért meg 50-100 ezerért. Meg különböző W teljesítmények stb... én még csak egy rookie vagyok, áramtant meg előző életemben nem tanultam soha, programozó voltam :D
2015. nov. 21. 18:00
3/3 anonim válasza:
Szivargyujtos univerzalis laptoptolto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!