Vam még működő Asphalt 8 hack androidra?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta keresgélem de nem találtam vannak videók de a linket vagy törölték vagy le sem tölti vagy már annyira régi hogy kiírja hogy frissítsem de azt sem tudom mert ugye nem google playól szedtem le tehát azon kívül meg máshonnan nem igen tudom frissíteni.2015. nov. 14. 01:19
1/1 anonim válasza:
nézz szét a torrent oldalakon, bár játszol vele egy ideig, aztán úgyis bannolnak, szóval tök felesleges. Amúgy is hackelve tök unalmassá válig az egész. inkább szedd le az asphalt 7-et az még nem azon a szaros mikrotranzakciós (freemium)üzletpolitikán alakul szóval sokkal jobb játékélmény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!