Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Windows Doctor telepítése...

A Windows Doctor telepítése közben - win 7- feltelepült akaratomon kívül a Smart Driver Update amit nem tudok törölni. Hogyan szabadulhatnék meg tőle?

Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
A Windows Doctor feleslegesen terheli a gépedet, a Smart Driver Update pedig veszélyes. Különösen ha a Softonic-ról töltötted le, biztosan toolbarral vagy trójaival fertőzött.
2015. nov. 13. 19:10
 2/9 A kérdező kommentje:
A windows doctort töröltem, de -amint írtam- a Smart Driver Updater-t nem tudom sehogy se törölni, még a Revo Uninstaller-al se . Tudnál-e itt segíteni?
2015. nov. 13. 19:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Örömmel közölöm, hogy töröltem a YAC programmal a Smart Driver Updatert. Jó éjt.
2015. nov. 13. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Futtass le sűrgősen vírusirtót, mert a Yac sem a megbízhatóságáról híres. A Softonicot felejd el, a Brothersofttal együtt.

[link]

2015. nov. 14. 00:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazad volt kedves ismeretlen, az ESET ONLINE SCANNER 8 fertőzött fájlt talált, törölte is őket. Szeretném tudni a véleményedet, nem kellene-e lefuttatnom még valami hatékony vírusirtót, ugyanis nem bizonyos,hogy még nem maradtak fertőzött fájlok. ( pl. túl nagy a memória fogyasztás -most, hogy írok 1,45 GB ) Ez eddig nem így volt. Előre is köszönöm.
2015. nov. 14. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Én voltam az az ismeretlen.

Javasolnám, hogy töltsd le az ESET Smart Security9 30 napos próbaverzióját, ha 64 bites a rendszer, akkor azt. Regisztrálni kell hozzá, küldenek hozzá kódot. Mielőtt lejárna, érdemes megvenni 1 évre, nem drága és kedvezmények is vannak. De lehet havonta újra beírható újságkóddal is használni. [link]

2015. nov. 14. 12:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ESET még a Microsoft rossz, laptopokat lebénító frissitésétől is megvédte a gépemet. Nem engedte letölteni, aztán amikor újra megérkezett az azonos számú javítás, akkor nem engedte betölteni a Windows-t, előbb ellenőrzést végzett. Van benne Social Media Scanner is, beleépülve a Facebook fiókomba. Megbízható, komoly védelem.
2015. nov. 14. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:

A vírusok maradványai ellen ezt a Malwarebytes Free-t töltsd le és futtasd le.

[link]

Ha az ESET-et telepítenéd, akkor le kell szedni, összeakad vele. Az ESET nem tűr meg maga mellett mást, az egész gépet ellenőrzése alá vonja.

2015. nov. 14. 12:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó indulatu és hasznos segítséget az erdélyi Székelyföldről.
2015. nov. 14. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!