Egy éve ilyet használok.
Nagyon jó a FullHD kijelző, szépek a színek, vannak különböző kijelzőmódok (pl. "matt"/olvasás módban szemkímélőbbek a színek). Nagyon jó az akkumulátor, sokat bír, és akár telefon is tölthető róla OTG kábellel. Jól szólnak, hangosak a hangszórók, van külön Dolby hangkeverő szoftver, jack kimeneten is jó a hangminőség. A kihajtható támasz szerintem verhetetlen, nagyon jól lehet használni és masszív is. Az összeszerelési minőség hibátlan.
A kamera szoftverével nem sokat foglalkoztak a Lenovónál, szóval nem a legjobb minőségűek a képek (de nekem személy szerint egy tabletben a kamera nem is fontos). Alapvetően gyors, nem melegszik. Néha meg tud állni gondolkozni, valószínűleg az intel processzornak is köszönhetően(?), de nem vészes. A gépen android 5.0.1 fut, tehát elég friss a rendszer, bár nem tudom, hogy jön-e még rá frissítés.
Szia, nekem Lenovo Yoga tab 10+om van, szinte teljesen ugyanaz, csak az enyémben erősebb a proci s még apróbb különbségek. A véleményem röviden: SEMMI KÉPP NE VEDD MEG!
Felsorolni sok lenne az elégedetlenségeimet:
-Elvileg ugye 3G képes ez a tablet. Gyakorlatban H+-al nem tölti be nekem a messengert. Iszonyú lassú az internet. Hívásra nem lehet használni. Max az smsezés az ami előnye van a sim foglalatnak, de annyira xarul van ez a része megcsinálva hogy több idegességet okoz mint hasznot. CSAK és kizárólag SMSre jó az a SIM opció.
-Rendszer sebességgel egyáltalán nem vagyok megelégedve. Lenovonak a launcher egyszerűen iszonyatos.. Logikátlan minden benne, nehézkes és lassú.
-A nagy akkumulátorról a tapasztalataim hogy simán feleakkora is elég lenne. Én is nyáladzó szájjal vágytam arra a hosszú üzemidőre. De ritkán volt arra szükségem hogy egyhuzamban utazáskor 10 filmet megnézzek (ennyit kilehet hozni belőle), és 4 napig simán tartotta, de rájöttem hogy nem pótolja a sok hátrányt ez a kis plusz. Egyszerűen azt akarom ezzel mondani, hogy az a nagy henger ami egy idő után már zavaróvá válik felesleges.. Olyan velem még nem volt hogy kihasználtam volna.
-Kamerára ráírták hogy 8 mpx de teljesen használhatatlan.. Harc már az is hogy ne mosódjon el a kép. Arra ne is számíts hogy te azzal képeket fogsz lőni.. Még egy füzetlapot se lehet lefényképezni vele hogy másoljam le...
-Fém borítás 2 hónap alatt lekopik, ennyire vállalhatatlan borítást én még alsó kategóriába se tennék. Műanyag része repedezik stb. stb.
-És a legnagyobb problémám: Fórumon ígérgették hogy lesz rendszer frissítés, hát francokat. Android 4.4 van azóta is rajta. Yoga 2-őn lehet ha frissebb van, de hosszú távon ne számíts rendszertámogatásra. LEXARJÁK a felhasználókat.
-Elég hibás volt a fülhallgató bemenete is, annyira nem hogy zavaró legyen, de sokszor kellett forgassam benne azt a fülest amit máshol nem kell..
Hirtelen ennyit tudtam felsorolni. Amit tanácsolnék: kerüld a Lenovot. Vedd azt amit a tömeg választ (ergó Samsung) és azzal biztos nem fogsz olyan hibákba ütközni amit már AZ UTOLSÓ KÍNAI CÉGNEK IS SZÉGYELLNIE KELLENE. Én is valami másra vágytam, hát többet nem fogom azt tenni. És felháborító hogy mennyire nem érdekli őket a felhasználó, csak a profit.
És mind ezt egy olyan készülékben amiért egy kisebb vagyont fizettem. Majdnem 100.000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!