Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a GIGABYTE...

Mi a véleményetek a GIGABYTE Brix mini gépekről?

Figyelt kérdés
Melyiket tudnátok ajánlani, durván 75.000 alatt ami néhány újabb (nem a legnagyobb gépigényű) játékot szépen vinne.Én a GIGABYTE GB-BXCE-3205-re gontoltam. Szerintetek ez jó arra, hogy játszani lehessen vele, vagy az integrált videókártya, meg az ilyenek ezt nem teszik lehetővé?

2015. nov. 8. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem alkalmas játékra, nincs benne erre alkalmas videokártya, a processzora netezni elég.
2015. nov. 8. 14:11
 2/6 A kérdező kommentje:
De vannak olyanok is, csak nem tudom, hogy érdemes-e rá annyi pénzt költeni.
2015. nov. 9. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jó játékra a leírásban szereplő típus, az ilyen kicsi gépet netezésre jók.
2015. nov. 10. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
És valamelyik gyengébb játék...pl.: Call of Duty 2, vagy Minecraft? Ezeketsem tudja vinni? Végülis ezek nem olyan gépzabálók.
2015. nov. 15. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért jobb sebességgel futna a játék egy normálisan összeállított asztalin, ha már megvannak bizonyos alkatrészeid, kijöhet ennyiből
2015. nov. 15. 12:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Ezzel a konfiggal milyen játékok futnának el:

(csak a legfontosabbak, de ha ki egészíted megköszönöm)

CPU: Itel Core I3

GPU: Asus HD 6670

Alaplap: Asus P8H67-M

Memória: 4x2GB Corsair 1600MHz

2015. nov. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!