Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol tudok olyan ledes elemlámp...

Hol tudok olyan ledes elemlámpát vásárolni ami 1 db C elemmel működik?

Figyelt kérdés

2015. nov. 7. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Elektrotechnikai áruházra vagy internetes áruházra gondoltál?
2015. nov. 7. 15:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Győri bolt vagy internetes áruház kellene.
2015. nov. 7. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha én keresnék ilyen boltot, akkor beírnám a google keresőbe, hogy "győri elektrotechnikai üzlet", és már az első találati oldalon látnám, még csak linket sem kéne hozzá megnyitni, hogy van győrben media markt és este 9-ig van nyitva.
2015. nov. 7. 16:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem elektrotechnikai üzletet keresek, hanem a kérdésben szereplő elemlámpát és hogy az hol kapható.
2015. nov. 7. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:

De ne légy életképtelen :D

bemész, megkérdezed, hogy van-e.

vagy megnézed neten a katalógusukat.

vagy felhívod őket.

ma 14:15 kor kiírtad a kérdést, 4 órája, és nem találtál a neten semmit?

Most nem szántam rá az estémet, van jobb dolgom is, de nem nagyon találtam 1 db C elemmel működő lámpákat, 2-3 db-al működőket viszont igen.

Amúgy ha tanácsolhatom, ne vegyél eldobható elemmel működő lámpát (környezet szennyezés, pocsékolás...)

2015. nov. 7. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:

beírod a keresőbe: elemlámpa topik nos ott olyan profi csapat van, hogy mindent tudnak..

ez az index fóruma, ahol mindenben segítenek

ja, csak elegendő pénzed legyen, mert ezek már nem vásári termékek...dollárért amerikából...de megéri.

2015. nov. 8. 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Itt az a kitétel a leginkább aggasztó és ez nehezíti a megoldást is, hogy "1 db C elemmel működő lámpa". Miért ragaszkodnál 1 db elemhez, amikor a led tulajdonságaihoz az is hozzá tatozik, hogy legalább három db 1,5-V-os elem kell a megtáplálásához. lehet egy darabbal is működtetni, de az nem olyan hatékony, mert arról többet fogyaszt. Szóval értelmetlen ehhez ragaszkodni, mert oda külön elektronikának kell benne lennie, hogy előállítsa a másfél Voltból az a 3 Volt fölötti feszültséget, amiről a fehér ledek működni tudnak. ez viszont többlet fogyasztást jelent.

Vagy a lítium ion akkus lámpák jók még.

Van valami különleges oka, hogy ragaszkodsz ehhez a nem éppen ideális egy C elemes megoldáshoz?

2015. nov. 8. 18:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Az akkucsomagból maradt egy darab, ezért kerestem olyan lámpát amiben használni tudnám. De úgy látom az ilyen elég ritka, ezért veszek még két akkut és egy 3xC-s elemlámpát. Köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 8. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Értem. Három darab egyforma gyártmányú és kapacitású akkuval jól fogod tudni használni. Viszont ha eltérnek egymástól, akkor nem egyszerre merülnek és nem azonos mértékben, mert eltérő a belső ellenállása a különböző celláknak. teljesen azonosakat szoktak együtt használni.
2015. nov. 9. 01:22
 10/10 anonim válasza:
SK68-at nézted már?
2015. nov. 12. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!