RGB LED szalagot kiegészítő fénynek / hangulat világításnak, milyen hatásfokkal, hogyan és milyen eszközökkel?
Figyelt kérdés
A szobám 4,5×4,5 m nagyságú szeretném RGB LED-el feldobni. Körbe szeretnék RGB LED-et rakni 45 fokos szögben felrakott gipszkartonra (ez jó vagy sík felület jobb?) 5050 SMD RGB LED-re gondoltam (60led/m) ebből kellene 18m na mármost ehhez milyen tápegység kell? hogy lehet ennyit úgy egybe kötni hogy ugyanúgy világítson az eleje és a vége is és egy infra RGB vezérlő segítségével lehessen a színt állítani az egészen.(pl ezzel: [link] Úgy konkrétan hogy lehet ezt kivitelezni ki lehet egyáltalán? Milyen eszközök szükségesek hozzá? Bocsi ha érthetetlen eléggé amatőr vagyok a témában. Köszi a választ előre is :D2015. nov. 7. 01:28
2/5 A kérdező kommentje:
Véleményre nem voltam kíváncsi, de ha már így ide írtad legalább fejtsd már ki, hagy legyek okosabb. Mert így ez nekem édes kevés nem lettem előrébb az információnak szánt morzsádtól. ..
2015. nov. 7. 09:05
3/5 anonim válasza:
18 méter led szalag 15 ezer
360W táp 10 ezer
infra vezérlő 2 ezer (Max72Watt, a szalagod viszont 250Wattot eszik maximum.)
Jelerősítő, hogy bírja a teljesítményt, kábé 5ezer
Összesen úgy 35-ből kijön kábelezéssel, gipszkarton nélkül.
4/5 anonim válasza:
Ja és célszerű maximum 5 méterenként megtáplálni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kielégítő választ :3
2015. nov. 8. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!