Aliexpress regisztráció?
Figyelt kérdés
Az imént említett oldalra próbálok regisztrálni, de nem sikerül, mégpedig azért, mert nem fogadja el a nevem.
Kiss Béla
Kiss Bela
Béla Kiss
Bela Kiss
bela kiss
kiss bela
ezeket próbáltam, de mindig a következő hibaüzenetet kaptam: "Your last name consists of special characters"
nem értem azt, hogy hol áll az én nevemben speciális karakter, hiszen ékezet és nagybetű nélkül is próbáltam. Köszönöm szépen a segítségeteket!
/a nevem nem Kiss Béla :D, de az enyémben is vannak ékezetek, és kéttagú/
2015. nov. 1. 05:02
1/3 anonim válasza:
Ha regisztrációs névnek kell az adat akkor próbáld meg egyben, szóköz nélkül a nevedet. :)
2/3 anonim válasza:
Csak tipp:
kiss bela (pl) az nem LAST Name..
Az csak egy szó lehet, ott pedig kettó van, azaz a karakter, amit reklamál az a SPACE (szóköz).
Külön mezőbe szokták kérni a család és utónevet...
3/3 anonim válasza:
Mobilról nem jó regisztrálni.
Ha van facebook fiókod, azzal is beléphetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!