Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Lenovo...

Mi a véleményetek a Lenovo készülékekről?

Figyelt kérdés
Egy tabletet szeretnék venni, az érdekelne leginkább, hogy megbízható-e a márka, milyen az ára, az aksi mennyi ideig bírja...?

2015. okt. 30. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Készülékfüggő. Nyilván, az olcsóbb kevésbé megbízható. Nekem egy Lenovo laptopom van, 5 éves, használtan vettem, kifogástalan az állapota, katonai használatra is alkalmas. Mindenki, akivel eddig beszéltem, dicséri a márkát.
2015. okt. 30. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
A Lenovo-t notebook és asztali pc körökben az IBM utódaként emlegetik, de ez az alsóbb kategóriákban megtévesztő lehet. Tablet illetve telefon szinten egész kellemes áraazású és tudású cuccokat gyárt már a középkategóriában is, jó vétel lehet.
2015. nov. 1. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Lenovo Ideapad G505, két éves és a világon semmi baja sincs. És igen, valóban az IBM utóda, vannak Intel és AMD procisak is.

Volt egy régi kis IBM-em, használtan vettem és 15 évet élt. Csak már nem találtam hozzá alkatrészt.

2015. nov. 2. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!