Mi a véleményetek a "digiprime" nevű oldalról?
Mi a véleményetek a "digiprime" nevű oldalról?
Nem tetszik a színe.
Életem egyik legrosszabb döntése volt laptopot rendelni a Digiprime-tól. Vettem egy Asus Zenbook gépet, amely billeget így kicserélték. Ezzel még nem is lett volna semmi gond.Kb. 1 hetet használtam a már második gépet és elkezdett lefagyni. Felhívtam őket, hogy ez így nem OK és azt mondták adjak fel hibajegyet az Asus honlapján. Erre elvitték a gépet és egy hét múlva visszakaptam azzal, hogy alaplapot cseréltek rajta. Új gép és egy hét után alaplapcsere? Na jó gondoltam megesik. Majd eltelt ismét egy hét és grafikai kártya hibával megint elszállt, amellett, hogy ugyan úgy lefagyott. Na de ezt már sokaltam, így felkerestem a Digiprimot, hogy nem kérem ezt a gépet, mert nem vagyk hajlandó hetente szervizelni. Erre ők, ugyebár, előjöttek a dumával, hogy csak abban az esetben vásárolhatom le a pénzem, mert persze pénzt nem fizetnek vissza, ha az Asus azt jóváírta. Álljon meg a menet! Nem az Asus-tól vásároltam. Beküldték az Asus-nak, ahol egy hét után visszaküldték, azzal, hogy megtörtént a gép szoftveres újratelepítése és óra tesztelés alatt nem mutatott hibát. Felhív a Digiprime, hogy menjek a gépemért. De nekem egy olyan gépre nincs szükségem, amely hetente van szervizben és az ára 300 eHUF felett van. Mondtam nekik, hogy kérem a gép cseréjét, mert ez bizony széria hibás. Erre elkezdtek takarózni, azzal, hogy jogszabály így, jogszabály úgy, az Asus-tól kell várni jóváírást. Szval 1 hónap alatt összesen 2 hetet sikerült használnom a gépet, úgy hogy nekem ez a munkaeszközöm. Segítséget nem kaptam a Digiprimetól.
Írtam az Asus-nak, akik azt írták vissza a kereskedőnek ki kellett volna cserélni.
Az első gép cseréjéről az Asus nem is tud. Vajon ez mit jelent? Eladták másnak, aki nem reklamált?
Nagyot csalódtam az Asus-ban is, meg ebben a cégben.
Nov 29. én rendeltem egy Asus laptopot.
Mivel van részlet fizetési lehetőség, úgy gondoltuk hitelre vesszük meg. Minden rendben volt a bankkal pár nap alatt visszaigazolták a hitelt. Vártuk, hogy a bolt jelentkezik. De nem. Pár nap múlva hívtam őket, hogy minden rendben a banknál ,miért nem jön a gép? A válasz: eladtuk, küldünk hasonlót válasszak. Ok . Ezt péntekre legkésőbb szombat délelőttre ígérték. Na azóta sem történt semmi.
Ha eladják a hitelre rendelt gépeket ezt miért nem tüntetik fel a weboldalon, jól látható helyre?
Miért nem értesítettek az eladás előtt, hogy kérem -e én a gépet kp-ért?
Inkorrekt egy bolt részéről ez a hozzáállás. Senkinek nem ajánlom őket.
Soha többé még csak a közelükbe sem megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!