Háztartási nagygép csere program, mosógép, kapott-e már valaki valamit?
Figyelt kérdés
Aki pályázott, mosógépcsere programban, az kapott e már valamilyen értesítést bármit??? Kérdésem nem jogtalan, mert három hónap volt az elbírálás határideje, bejelentették, hogy mindenki megkapja pár napon belül, azóta már eltelt két hét(végül is az is pár nap).Szóval, ha bárki kapott már valamit, az kérem ossza meg velem.2015. okt. 21. 20:21
1/5 anonim válasza:
Mi igényeltük, én is minden nap nézem az üzeneteket, de eddig semmi, pedig ideje lenne már.
2/5 anonim válasza:
Ki és hol jelentette be a pár napot? Hol olvastál te 3 hónapot? 120 nap a határidő és szerintem teljesen jogtalan reklamálgatni inkább örülj, hogy majd megkapod (Már ha jól nyújtottad be de ha még a határidőt sem voltál képes értelmezni ez necces lehet)Mi júliusban nyújtottuk be de még semmi szóval nyugi.
3/5 A kérdező kommentje:
Tessék, mire megírtam egy választ: [link]
Az első hozzászólónak talán hasznos lesz!Értelmezési problémával küzdő(mert, hogy a kérdésem sem értetted) arogáns barátom, neked is, mert itt legalább tájékozódsz!
2015. okt. 25. 08:39
4/5 anonim válasza:
Szia! Első vagyok. Mi ma kaptunk róla értesítést.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, örülök, hogy egy már van ;) Türelmesen várom én is! :)
2015. okt. 28. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!