Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kb. fél éves ASUS laptopból...

Kb. fél éves ASUS laptopból állandóan kijön a 'T' billentyű. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy ideje az említett billentyű hajlamos beszorulni és ferdén állni a laptopban. Mindig sikerült helyrerakni, ám 2 napja megesett, hogy kijött a helyéről. Sikerült visszaraknom, de mindig kijár újra és újra, egyre gyakrabban... Mint mondtam, a laptop fél éves sincs, így garanciába beleférne, csak épp abban sem vagyok biztos, hogy megjavítják garanciális kereteken belül, még be akarják vizsgálni, nekem viszont szükségem van rá.

215 ezer forintért vettem így elég felháborítónak tartom, hogy ilyen problémák lehetnek vele, de hát ez van... Viszont nem szeretném elhagyni a T betűmet, így arra lennék kíváncsi, hogyan szokás az ilyen problémákat orvosolni, egyáltalán lehetséges-e házilag anélkül, hogy darabjaira szedjem a gépet és a garancia se ugorjon?

Köszi előre.

2015. okt. 20. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
S miért itt érdekődsz a szervíz helyett?
2015. okt. 20. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne tétlenkedj! Vidd szervizbe!
2015. okt. 20. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Youtube-on szoktak lenni videók, hogy mit hogyan lehet megjavítani, biztos laptop gombjairól is van.
2015. okt. 20. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért itt érdeklődök, mert nem akarok heteket várni amíg megcsinálják, hisz nekem munkaeszköz. Vagy az ilyen problémákat azonnal kezelik? :o
2015. okt. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!