Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tegyek akkor ha a leptopom...

Mit tegyek akkor ha a leptopomon a gombok elromlanwek mert az m helyén 6 és ígytováb ezek jönek be ha beírom?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 18:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
10%

laptopnál nem is tudtam h lehet ilyen, mármint inkább semilyen klaviatúránál..

hát nem is tudom, elször is indítsd újra, vagy kapcsold is ki kicsit, lehet h már csináltad ezt, akkor bocs.

kis kocogtatás sem árthat, lehet h valami szemét jutott belülre, vagy a billentyűzetet a belsőhöz kapcsoló szalagkábel vagy csatlakozó mozdult el. én végignyomkodnám nem túl erősen de határozottan a billentyűzet körül a gépet, kinyitva persze a kijelző ne sérüljön.így talán visszacsúszhat mi elmozdult

ha ezek nem lennének jók, mert nem biztos, csak tippek voltak, akkor elvinném kitisztíttattni valahova, de azért egy két gépszerelős helyen kérdezz utána, mert elég nagy árkülönbségek lehetnek, le is húzhatják az embert rendesen!!!

de egy nagyon fontos!!

ha van még rá garanciád, azzal kezd, mert bármi egyéb babráláskor elcseszheted a garanciád, és utána már pénzbe kerül minden javítás! elég sokba.

így először garis szervíz, sehova máshova mert ha más csinálja, hiába mosolyog szépen, meg ismerős, meg mittomén ha más belenyúl a hivatalos garanciális hely már nem jótállásként ingyen szerel, hanem javításként vagyonért.

ha nincs már gari, akkor meg akármi szervíz.

miután visszaadják szerelést követően, egyből ellenőrizd is le h jó-e és minden működi-e, nem loptak-e ki belőle semmit. jah és ha van rajta fontos adatod, akkor előtte vagy ments el mindent, vagy ezt jelezd előre nekik, nehogy telepítgetéssel is járjon a szervíz, mert akkor törlődhetnek dolgok.

bocs a hosszadalmas válaszért de szerettem volna minde apróságra kitérni.

2010. márc. 16. 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem Acerem van azon van egy kékszinű "Fn"billentyű és van szintén kéken egy NumLock lehet ez van bekapcsolva neked.Nyomd az"Fn"-t meg a numlockot és akkor kikapcsolod.Nálam ez van és akkor jó a billentyűzet.
2010. márc. 16. 19:04
 3/11 A kérdező kommentje:
ha nyomva tartom az fn et akkor rendesen ír de ha elengedem megint számot ír
2010. márc. 16. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Fn+Numlock!
2010. márc. 16. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Van egy LED valahol, ami világít, ha a NumLock be van kapcsolva. Addig nyomogasd az "FN" + "NumLock" billentyűt (előbb az "FN"-t nyomd meg, majd tartsd nyomva, és úgy nyomd meg a "NumLock" billentyűt.)
2010. márc. 16. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Folytatás:-)

...amíg a LED nem világít.

2010. márc. 16. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:

.

Lesz egy olyan led ami fölött egy lakat van, a lakaton pedig egy egyes számjegy. Ha ez világít, akkor átváltottad a billentyűzetet, hogy számjegyeket írjon.

Vissza is lehet váltani. Lenyomva tartod a bal alsó sarokban az Fn gombot, és lenyomod mellé azt ami ilyesmi feliratú: NmLK, NumLk, NUM, NumLock

Itt gy kép a speciális funkcióbillentyűkről, melyeknek az Fn lenyomásakor van szerepük. Speciel a numlock funkció olyan, hogy az ki és be kapcsolható, nem csak pillanatnyi szerepe van, addig él, míg ki nem kapcsolod.

[link]

.

2010. márc. 17. 03:35
 8/11 anonim válasza:

bakker, én az első válaszoló vagyok megint.

nem is gondoltam volna h nem hardveres a hiba!

gyerekek, azé aki laptopot vesz, és nincs egy alap logikája, akkor legalább olvasson el egy használati útmutatót!

2010. márc. 17. 17:35
 9/11 anonim ***** válasza:
szőke nő vagy?
2010. márc. 17. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, az Fn-nel kapcsolod be a NumLockot, és ha az be van kapcsolva, akkor így ír (bár nálam az M helyén a 0 van...).
2010. márc. 23. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!