Lg g4-et vagy iPad mini 3-at ( esetleg iPad air 2-t) vegyek?
Figyelt kérdés
Abban gondolkozom, hogy megveszem az egyiket, de nem tudom melyik legyen... van most is egy telefonom( samsung galaxy s adcence) de nem annyira szeretem....nem rossz de egyaltalan nem jo...azert gondolkozom uj telefonban, de egy iPad is nagyon jo lenne mert akkor azon tudnek filmezni youtube-ozni játszani stb. Szerintetek egy uj telefont vegyek vagy egy iPad-et? legyszi irjatok le ha iPad-et akkor melyiket.....nekem ezek jutottak eszembe: iPad mini 3 iPad air 2
Melyik eri meg jobban? (nagyon fontos az akkumlátoridő)
2015. okt. 12. 15:00
1/3 A kérdező kommentje:
Ha az iPad-et mondanátok akkor légyszi irjatok le hogy melyik éri meg jobban, melyiknek jobb az akkumlátorideje, melyik a gyorsabb, melyik bírná tovább!+ ti melyiket vennétek és miért!
2015. okt. 12. 15:14
2/3 anonim válasza:
Szerintem az új telefonok már majdnem ugyanazt tudják mint a tabletek. Egy G4 jobban megéri szerintem, ha azt mondod, hogy s#%r a Samsungod. Nem vagyok Apple fan, de ha tabletet akarsz akkor kutass kicsit utánuk, hasonlítsd össze a kettőt. Akkumlátor idő nem biztos hogy nagy a kettő között, mert azt minden gyártó les%#rja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!