Hogyan szerezhetem meg?
Figyelt kérdés
Soha életemben nem vesztettem el semmit. Pénteken odalett a céges telom, mire hívtam magam, a megtaláló kinyomott, aztán kikapcsolt. Lelke rajta. Annyi szerencséje legyen, amennyit én kívánok neki. Ma imádott órámat hagytam el, ezüst színű női karóra, ha valaki megtalálja, gondoljon rám. Kedves évfordulós ajándék volt. Annyi kutyát, személyes iratot, pénztárcát, bankkártyát és Isten tudja még mit segitettem visszajuttatni a gazdájának, hogy abban bízom, a karma legalább az órámat visszaadja. Ha nem, ezt a jót tett helyében jót várj maszlagot is átértekelem.2015. okt. 11. 17:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!