Miért ilyen kicsi a látótávolságom AC rogue-ban?
Figyelt kérdés
Az AC rogue-ban nekem valamiért csak az 5m-es körzetemben lévő dolgokat látom tehát nem látszanak a sziklák, fák, ellenfelek de ha elég közel érek és megfelelő szögben nézem a tereptárgyakat akkor minden látszik. Próbálkoztam CD-ről telepíteni, uplay-ról telepíteni, de semmi sem működött. Szerintetek mi lehet a megoldás?2015. okt. 11. 05:12
1/3 anonim válasza:
Menj a
Username*\Documents\Assassin's Creed Rogue\
mappába, nyisd meg az AssassinRogue.ini mondjuk jegyzettömbbel, és keresd meg azt a két sort, hogy
EnvironmentQuality=
TextureQuality=
Nézd meg az értékeit. Nekem ez a beállítás vált be:
EnvironmentQuality=4
TextureQuality=3
Ha átírtad az értékeket, állítsd át írásvédettre a fájlt.
2/3 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam de, nem működött. Azért köszönöm a válaszodat. Nincs valami más ötleted?
2015. okt. 11. 10:10
3/3 A kérdező kommentje:
Neked a többi hogy van beállítva?
2015. okt. 11. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!