Szeretnék venni munkához laptopot, de nem tudom merre nézzek ahol jó áron kapható, nem értek hozzá?
Figyelt kérdés
Kell a munkámhoz egy laptop, Bp hol érdemes nézni?Vagy interneten keresgélni? Sajnos a leírások nem mondanak nekem semmit, ha meg bírom h lenovo samsung stb.. nem tudom melyik a jó.
Facebook, gmail, adobe photoshop-os munkákhoz kell gép. De a legalapabb mert nincs rá egyáltalán keret! Max 70-80.000-ret tudok kifacsarni ... többet nem. MAx jövőre engedhetném meg olyan június fele h még hozzá tegyek. Két hét múlva pedig kell a munkához. Ha nincs pápá munka. ! :(
2015. okt. 5. 10:41
1/1 anonim válasza:
Pshez annyiért csak használt lesz. Am samut ne. Lenovo jó, olcsó. Am ha másnem az euronicsbol elhozod kamatmentes részletre vagy máshonnan ahonnan lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!